Monday, February 13, 2012

Sweetsour is bittersweet :'

P/s : Aku warn , entry kali ni lg byk gmbr tau tau tau ^^

JGN TKEJUT MCMTU BILA DH SCROLL BWH2 :p

Ketika PELAJAR SEKOLAH status aku ..

Calon bini [ maaf , tk cukup sifat ] Haha

Budak pandai ni :)

Hehe . Tgk tu bidang tudung . Ouch . Miss u ALDS .

Go Mela !

Tk sempat nk wakil sekolah dh jd alumni :O

Org gi mkn kau gii bsenam . Salah time laaa -.-

Amboihh Enoyasha :p

Penuh la muka kau kt phone aku :DD

Mcm smurf ? Haha

Pink AVATAR ^^

Hadi koba blh sakit jantung tgk gmbr ni :p

Pressure nau la mkcik ni nk PHYSICS :D

Ni calon isteri cukup sifat . Tp maaf , MAGA dh cop :}

Biaselah , phone murah . Gmbr gegau :O

Wlau dorm bsepah , tp aku ttp suka gmbr ni . Tk ke nmpk flawles :D

Okeh . Kau nk tunjuk ape sbnrnye ?

Bukan milik aku sume ni . HARAP MAKLUM .


Aku masih wanita kan ? Aku dh ckp dh :]

Detik SELAMAT TINGGAL status PELAJAR SEKOLAH ...

MERDEKA ? Half of it :0

Blue is biru is prefect is ?

Menggel :O

Menggel gile time ni :D [ Fatna tk boleh blahh ! ]

Hikhok :O

Sehari pon jdlahh :E

Cun kan kami ? [ngaku j lah -.-]

Lalat bg salam nk enter mulut comel tu :p

Minah tangge **

Hehe . Korg fokus kt kanan skali tu dh la . Hikhik . [ sorry Isha <3 Aidil .]

Comel j ^^

Sedap kan peluk2 hug2 ni :O

Kau nk tau Cimin tgh jerit ape time ni ? Haha . Cll aku lepas view post ni nnti aku kasi tau ^.^

5AT with Haiffa <3

Kafe Sayang Selasih ? Hewhwe

Tongkang minyak :D

Blari lari runaway bride drama hindustan ? Hek3000

1 Disember 2011 ...


Ngacau bdk tk hbis skolah ni mmg best :O

Ratu kebaya :p

Bye SBPI Jempol Batu Kikir Jambatan Bosi gulai udang sebelango . Lalalalaa ..

' Acik prebet ! Nk pi Pilah ni . 15 org 1 van cukup ? Upah 2RM sorg boleh uncle ? '

Ahem !

Sume ni dh ade org booked la . Sorry tau :p

Sudah bpunya .

Sudah bpunya . Maaf .

Elehh Syagaga :E

Mne la bas ni ? Jln kaki kang kurus pulak .

Lawa baju . Spasang ek ? Hikhok :O

Amik kau ! Hilang ayu dh :p

Maaf . Booking penuh .  Haha

Maaf . Sila bganjak . Dh bpunya :D

Dh bpunya . Maaf .

Srikandi 5AT [ ade 2 3 org tkde dlm gmbr :) ]

Haiffa comel kan ?

Penguin tu lg comel rsenye . Ke ? Snapper pic lg comel ? Haha

Prasan tk saiz jari aku sme dgn finger pizza tu ? Ohh , sbb tu lah rmai sgt suke jari aku . Jkjk

Surau Jusco pon molek :)

Aku kira adelah 5 ke 10 gmbr enoy ngn ayong kan ? Haha

Gigi somek laaa ^^

HAHA

I guess that i miss all of u so much . Sgt .. Tau tau ..

Aisyah .

Dayah ^^

Epa & Syuri <3

These girls 1 geng kalau korg nk tau :)

Legend 5AT ni :)

Miss the moment :')

Tinggi , lebar , besar dh sume kt aku -.-

Bkn sng nk tgk aku belajar tau [ bkn pose tp candid ni ;p ]

See ? Minat ? Cll aku ^^

Any idea ?

Geng meja belakang :')

Haha !!!

:O

Tpukau !


Aku nk msukkn gak gmbo ni :O


Nk bantai ?

Comel la :D Haha . *ewwwww

Tunjuk ape ?


Aku nk highlight BATU KIKIR tu .

Sriyess sgt muke kau :p

Haziqah yg drindui :)

Mnympah gile kalau nmpk gerbang ni =='

TARIQ ZIAD's fiver { ade yg tkde dlm gmbr coz attend kelas }

Cukuplahh . Byk sgt dh aku rse ni . Nnti ade mse aku upload lg 1 album fb tu kasi muak korg tgk gmbr korg ni . Haha . Eh , rindulahh . Heshss . Brair la mata i tau . Bru sbulan dua tk jumpa dh sasau mcmni . Mcmmne la kalau semua dh bz smedang nnti . Dh kerja smpai gaji boleh buat byr duit muka Jaguar sbijik kan ? Time tu tkde dh reunion kt Jusco , plg koman Singapore Kota Singa :D

Eh , korg nk dgr aku mmbebel lg ke ? Haha . Ni lah keje aku cuti ni . Bukak itu , skodeng ini , stalk itu even I HATE STALKER to death kot ..


Lastly ...

 


Kehadapan semua warga fiver INTEJ 2011 yg sudi mmbaca entry serabut ku ini ,

Di sini , aku Ameera Aisyah Bt Ameer Hamzah mmohon seribu kemaafan yg tk trhingga . Trima kasih sbb sudi jd kwn aku . Korg mmg best even ade yg sometime mgannoying kn korg thp tenuk mintak air . Lg2 bila part aku dh jd along bukit katil kan ?

' tok tok .. '

" Weh , byr la duit batch r . Penat la aku mrantau 1 sekolah . Bila lg nk byr ? Penat la kena tembak ngn cikgu korg tkmau byr . Byr byr byr byr byr !!!!!! "

'annoying gile amoy ni .. '

kt sudut lain .

'sokseksoksek , tkde keje len ke asyik mntk duit ? igt mak abah aku gabenor bank swiss ke ? '

aku dlm hati ..

' igt aku nk sgt kutip ke ? kang tk kutip , nk byr pkai ape ? daun rmbutan ? daun kering ? '

Haha . Sorry la . Bila mntk duit tu kdg2 aku tckp mcmtu (ngumpat dlm hati) bila korg byk nau songehnye . Hihikk . Tkde niat pon . Tp dh setan tu dok bisik2 kt telinga aku kasi temperture baran aku naik mcm nmpk soklan kedua kt paper 2 addmath haritu . Haha . Okeh . Nostalgia kn soalan addmath tu ? Aku tau tau tau ^^
Aku nk mintak ampun kt korg sgt . Maafknlah aku . Aku tau aku ni bajedd gile kt sekolah . Tp mcm yg aku ckp ..





Haha . Aku ngaku kan ? Well . Bnde betul . Tkyah la malu nk ngaku . Btw . Halalkn sume bnde yg aku pinjam , mkn  , minum , amik . Haha . Sumpah tk igt . 5 tahun kot . Memori aku tk kuat mcm tu ngekk .. Semoga kita dpt kejayaan yg cemerlang gemilang dn terbilang dn itu BUKAN TEMBERANG semata2 .. Walau ape pon . Aku ttp syg korg even korg tk syg aku , ADE AKU KISAH ? Haha . Tk2 . Aku kisah . Tkmau la ek ek :) Okey . Penat la dduk sini ngadap . Mau tmbh power spek aku ni krg . Abis krg nilai hantaran aku . Dh tkde dh laki nk buat aku jd bini . Kesian kt aku kan ? Haha . Aku tau dlm hati korg ..

' ade aku kisah ke org tknk buat kau jd bini ? '

Hrp2 tklah hati korg bunyik2 bisik nakal mcmtu . Negatif betul aku fikir kan ? Sorry :')

Semoga kejayaan bpihak kpd kita :)
Straight Acer yaww <3
Aminnn +++

Yg benar ,
Amoy

11 comments:

Aishah Indra said...

DALAM BNYKBNYK GAMBA KAU NIHH SATU GMBA AKU PON TKDE . DAHDAHDAH

Ash said...

Gmbr chowder y emos uh lwk gile,jap cimin ckp pe??
Ak n john un ad la,wah,sweet.haha

Aisyah Ameer said...

Haha . Ek ? Okeyy . Jap aku letak . Sumpah tk prasan cah . Sorry :'(

Aisyah Ameer said...

Ash : haha . korg swet doe :D

Aishah Indra said...

hahaha gmba curi . tkpetkpe thanks yeww<3 haha

Aisyah Ameer said...

sme2 . utk kau sume boleh . Haha

Aishah Indra said...

kalau boleh like aku like wehhh HAHAHA

firdaus hilmy said...

pakai kain batik ker kak yong :) haha

Aisyah Ameer said...

oh . aah . comel kan ? Haha

Ash said...

Gmbr byk sgt doe,rimas na scrol2 bgai.haha,time kt signboard bk uh kenangan doe,haha

Aisyah Ameer said...

Haha . biarlah . post aku :p Sume gmbr byk kngn kt aku kot .