Sunday, February 19, 2012

bila mulut senyap dn jari blari

Aku sbnrnye mmg tk tau nk post ape , tp nafsu nk bblogging tu mmg mmbuak2 . Knape aku jd buntu lg biol smpai tkde idea lgsg nk brucap pnjg ni ? Entah mgkin sbb result spm dh nk dekat .. Tgk j lah ape coretan hati aku tu ..


BM mmg A+ la . Haha . Cuak kot . Tp muka kene mntain cool kan ? Nnti jatuh maruah aku asyik menggelabah j kan . Cukup la gelabah2 ni . Ade lg ..


Kesian budak PLKN pon jd mangse kemenggelan aku . Haha . Mcm siot j perangai aku :p

 Haha .. Bila aku bace balik amende aku taip tu ,

' Lawak gile kau syah , mcm tunggu laki kau lafaz ijab kabul j .. '
[dh mmg tu ape aku rse --']



Mcm2 kot aku ni . Tah hape2 j perangai . Nk ttup kegabraan aku tu . Tu lah , ade lg , smpai aku buat status yg boleh dilabel agak MEMALUKAN KAUM .. Haha . Tkde la mmalukan sgt kot . Lebih kearah mmbajedd diri . Kah30001



Kau tgk brape org like ? 17 . Haha . Sbnrnye aku tau ade lg yg nk like . Tp malu . Tkpelahh . Aku paham . Aku mmg comel kan ? Okeyy . Riak dn bajedd <<-- dosa kan ? Jom jengah komen2 peminat2 aku lak . Haha . Perasan . Ade bbaur puji , ade bbaur keji dn paling best ade bbaur perli . Haha . Lepak . Aku tk kisah pon . Tgelak2 aku bce komen dorg . Best jugak mmbajedd ni :O



Haha . Mcm lawak . Mmg lawak pon . Lyn aku lg . Kah kah kah ! Hmm , lawak ngokngek . Guling2 gelaknye smbil hntak2 kaki kt lantai <<-- tu tipu .
Post tkde motif kan ? Mcm hape ? Harem ? Pon boleh . Bashteng ? Pon boleh .

Btw , aku mimpi result org lg mlm td ==' Result aku tk gak aku mimpi2 . Tp , tkyh mimpi pon tkpe . Aku cuak . Sumpah tk tipu :O

Jiwa kacau

Cuak la jugak mcm kucing ni ! Mgkin kucing ni nmpk air ke sbb nmpk aku ? 


P/s : Aku sunyi la harini .. seriyesss :'(

8 comments:

Hakimy Zamri said...

hahaha..sama laa wehh ! dok tggu result gakk..konfom serabut ! haha..btw, good luck !!! semoga dapat 100 A+ . haha :D

http://pengawasbaik.blogspot.com

amiN ReDzUaN said...

okay....this is good... haha.. i enjoyed it!]

amiN ReDzUaN said...

okay....this is good... haha.. i enjoyed it!]

Aisyah Ameer said...

hakimi : kah300 . 100A+ pon boleh . Botak rambut aku time jwb spm dulu :P Thanks2 . Kau jugak ^^


Amin : Haha . enjoye ? muahmuahmuah :O Thanks !

Aishah Indra said...

tengokkla wall kau skarangg <3

Aisyah Ameer said...

Dh tgk dh :p

Insyirah Azman. said...

HAHA SENGAL!

Aisyah Ameer said...

Haha . cute kot !!!