Tuesday, January 24, 2012

Cuak !

Oh ! Olla kwn2 yg sy sayangi . Haha . Pejam celik pejam celik celik pejam pejam pelik , hampir 2 bulan dh aku jd penganggur thormat ni :) Weeeeee ! Dn sgt tk sgke aku dpt 1st salary aku . Seronok kot prabih duit . Lg2 dpt bjln , mmg aku jd pmbazir thormat la kan ! Okeyy . 3 hari lepas aku follow trip pi utara naaa . Dr n9 aku naik Melaka . Pstu dr Melaka aku straight panjat Semenanjung Malaysia sampai Perlis :) Kemain jauh . Bengkok tulang belakang aku wehh . Lg 1 , ni trip naik bas . Haha . Aku suke betul la trip tgh2 malam ni . Masyukk gileeee . Tkpe tkpe . Thanks kt kwn2 yg sudi teman aku malam tu . Kesian aku . Org lain syok tido , aku j tkleh tido . Dduk sbelah makcik r pulak . Kalau dduk sbelah abe2 hot kacak , mmg aku tido dgn best sbb dpt landing ats bahu yg taf dn gagah tu :DD Haha . Tkde gambar la nk show off . Yelahh , trip tkde kwn , tkde sape nk tolong snapkn gmbar smpai rse nk crik pakwe sementara j time tu .. * boleh ke ? *

Okeyy . Tip top :p  Theheheh :D Meh sini kakyong nk hikayat sikit . Ade la sorg kwn aku ni . Kwn sj (.) tk caye sudah :D Act , aku sgt takut nk post pasal die ni , sumpah . Aku takut gosip liar dn kontroversi :D Haha . Kfineee . Aku tahu aku hot . Senyap :0 This is him ..



The Hotsetap . [kononlaaa :D]
Ahmad Firdaus Hilmy Ahmad Nordin
a.k.a Abg syg  aku (gile kau --') Haha

Sorry curik gmbar . Aku dh mntk permission kn ? Haha .

Haha . Macho sgt tu :p Mkn protein lg brotha ..


Mmt atas ni kwn baik aku wehh . Mne aku kenal ? Budak mne ? Hensem ke tk ? Hot ke tk ? Wehh , satusatu boleh tk ? Tk mnyempat benau la korg ni --' Haha . Okeyy . Getar jari aku nk mnaip haaaa .. Ni nk story ni , psl abg taf kt ats ni . Taf ke ? Nilai sndiri r . Haha . Mmat ni slalu kate aku stalk die . Woihh . Mne ade aku stalk kau . Aku dh la lg hot dr kau . Sila tumpang keHOTtan aku okey ;p ( Riak ) Die ni aku kenal lame dh . Sgt  lame . Almost 5 years . See ? Lame kn ? Kalau bela arnab dh boleh bukak gerai sate arnab . Aku tokeyy die tukang kipas sate . Haha . Kfinee tk lawak -,-

Back to storyy :0

' tiptop :p one thumbs up '


Ahaaa .. Tu jwpn die bila aku tnye feeling kwn ngn aku ? Haha . Dn sbb ayt tu lah aku bcite2 beso nk buat post psl abe hot ni . Haha . Hot wehh . Ssh nk jage mmat ni . Sriyess tk tipu .. Ni nk ckp , gwa syg lu derr . Sila tharu cpt . Aku ssh nk syg org ni . Gila lah untung wahai dirimu Daus oiii . Theheheh . Aku tk tau nk cite ape psl die ni . Krg kutok lebih2 die sentap ngn aku . Sadis r aku . Spe nk teman aku mnyewel hari2 ? Pak bidan ni j lah yg sudi . Eh tk tk .. Ramai lg yg sudi . Kau one of . So , proud to be AISYAH AMEER next top model in heart . Chewwwah ! Mngundang padah la ayt aku ni . Maka , cukup laaa . Kau tau aku syg kau ketatketat kan ? Haha . Maka , sila syg aku rapatrapat :D


Akhirulkalam : Kpd peminat mmat ni , jgn timbulkn kontroversi . Tingkatkan prestasi . Sila tumbok kalau aku tlebih prasan kt sini . Aku eksited ni wehh :D


Anda yg sy hikayatkan :)


Daus.')

4 comments:

Ash said...

Ak lg hot,ko xcte lak,haha

firdaus hilmy said...

haha :) memang superb la koe kan,
ak pn syg koe gk :)

Aisyah Ameer said...

Haha . Ash , kau hot kt jempol sj :D

Aisyah Ameer said...

Perghhh . Sila bsedia utk tgk aku mlyg2 kesukaan :DD