Friday, January 6, 2012

Anje Baby Boboii ...

Woooo ! Tkde kene mngene pon tajuk kt ats ngn mende yg aku nk bebel skrg . Kau tau aku bosan gile dok tanam anggur kt rumah ni ? Silap2 , aku boleh kurus kot . Kalah laaa sume Miss Universe kt dalam dunia ni kalau aku kurus . Sorry to say , hot mungkin si kak yong ni ;DD PERASAN TU DOSA , maka jgn ikut tau . Haha . Okeyy , ape j nk dibuat cuti ni kan ? Lama kot . Sriyess aku dh bosan lg boring .. Ramai dh kawan aku dh keje  kot . Ade yg jd cashier , waiter , lighter , bidan pon ade woi ! Haha . Kalau ade ssape nk mmbidankn kambing atau binatang yg boleh dibidankan , anda boleh contact jejaka
ni . Haha . Dia kata die nk jd doc kot . Aminnnnn :) See ? Sume dh ade keje . Kesian aku . Mmg kesian sgt laa .  Syahdu jd aku . Aku rindu la kt kwn2 aku . Td petang aku cll Peah Tiger , manyak rindu wehh nk bcanda , bgurau senda ngn nenek tua ni . Haha . Sejam kot bgayut . Nsib pakai phone rumah , kalau pakai tlefon tgn aku , mau Rm10 melayangg ;DDDDDDD Kak yong jugak si Peah Tiger tu . Bz sgt . Ye laaa , jd bibik Malaysia katenye ;) Alhamdulillah , akhirnya nmpk jugak kerajinan dia . So , di sini aku nk TEGASKAN bahawa kami PELAJAR ASRAMA boleh buat keja kot . Bukanlaa pemalas dn manja mcm org yg selalu ckp . Kepala brain lu ?!! Igt kt asrama kitorg goyang kaki tk buat pape ke ? Kalau gituh , baju , dorm , loker , katil sape yg kemas ? Neng ? Bibik ? Org gaji ? Kuli ? Warden ? Halooo ! Kitorg buat sendiri . Okeyy , ape yg emosi sgt ni ? Haha . Dh laa , mcm tkde point pulak post kali ni . Tnyate aku bosan smpai jari gerak lg laju dr otak . Haha . Sorry ..




Laterr ;

2 comments:

seyra . said...

Gwa malu malu. Satu Malaya tahu gwa rajin. AMAGADDD

Aisyah Ameer said...

Hahah . Okeyy la tu . Mane tau ade yg sudi buat jd mnntu :D Wehh , kirim salam cik abang lu . Lame tk nmpk die dh ..