Tuesday, January 3, 2012

AKU MENAWAN AKU TAU ;D

Aries : Romantic

Taurus : Attitude 

Cancer : Intelligent 

Gemini : Smar
t








Leo : Dashing 








Libra : Caring 

Pieces : Sincere 

Sagittarius : Hardworking 

Scorpio : Loving 

Virgo: Beautiful 

Aquarius : Cute 

Capricorn : Smart







Haha . Okeyy . Kenapa rajin sgt aku nk mgupdate ni ? Aku pon tk tau laa . O yeahh , sbb after ni aku tk dpt nk update selalu . Why ? Haha . I kije la syg2 . Jgn kau tk caye Jah , Limah , Peah , Bedah , Seman , Samad , Abu oiii ! Haha . Jd bbysitter j kot . Tkde la aku keje angkat batu , buat rumah hatta bg kucing2 parsi makan ! Awwwww ! Kucing ! Shuhh kau . Aku fobia amat2 keyhh . Okeyy . Kau nmpk tk post yg tu . Alaaaaaa , part DASHING tu .. How ? Haha . Boleh caye ke ? Rasenye mcm ye .. Kalau tk , tkkn r aku dpt gelaran ..




1. Panah Arjuna
2. Sweet talker 
3. Kaki ngayat


dan mcm2 lg la jnis gelaran yg seangkatan dgnnyeee :D Act , aku rase aku tkdelaaa mcmtu sgt , mgkin dpt ni dr keturunun darah sendiri kan ? Haha . Well , kalau korg nk tau , pernah jugaklaa gadis2 trpikat ngn aku . Tk caye ke ? Walawweahh , tk tipu r . Kdg2 tu , kwn aku guna khidmat aku utk mngacau para stalker WANITA utk dipikat oleh aku ? Haha . Tk boleyy blahh kan ? Tp aku bjaye weyy . 1 big applause utk AISYAH AMEER . Maka , aku yg bbintang Leo ni , dkatakan dashing , mcm pcaye la jugak . Tp jgn risau , aku tkkn salah pakai kepakaran dn keistimewaan aku ni ;) Dont worry mkn kari kehh ? Sbb keistimewaan ni jugak r ramai mntak bantuan aku utk reka ayat , pantun , puisi , quote hatta care nk pujuk awekss dn balakss pon aku dsuruh gak . No wonder r aku fofuler . HAHAHAHA . Okeyy , mmarketkan diri adlh dosa sbb dh msuk group riak . Haha . So , kalau ssape yg tbace post ni and nk mntak ptolongan aku , ohh , bisa ajaaaa . Moh lee , i'll try my best bebehh .




So then , chow :0




4 comments:

*Gebangza Gurlz* said...

weyh, girls!!!
gua Libra..
CARING beb..
wahahah

Aisyah Ameer said...

Ye , aku tau kau caring . Tu aku akui ;D

brader_brador... said...

attitude...:D
haha

Aisyah Ameer said...

tbaek~