Monday, January 2, 2012

AKU RINDU KAU

Hallo bebehh , aku bukan tknk update blog aku yg merah mcm bby 3 hari ni , tp masa tk mgizinkan . Bz mcm menteri Vanezuela rsenye ... Msti korg mcm blank , apekename minah ni ? Senyap j . Kalau kt FACEBOOK tu , muka aku j la kan . Cool r . Aku senyap salah , bising salah . SADAP LA U !






Okeyy , back to title : Aku rindu kau . Haha . Aku tk tipu . Aku tk salah hantar mcj pon . Betul . Tp tkkn nk ngaku ? Malu la beb aku . Aku kan gadis pemalu ? Tk gituhh ? Haha . Ape tah probss aku ni . Ni sbb tgk TITANIC la ni . CESS KAU ! HAHA . Alahai .. Tp betul . Mmg tk tipu . Tkkn nk tipu . Dosa kot . Maaf la sbb rindu kau . Aku tk boleh halang kot .. (AKU TK BOLEH BAYANG MUKA KAU KALAU BACA POST NI ) Jgn gelak tau . Malu 7 keturunan la aku dibuatnye . Hehe . Sorry la wak . Td tk sampai hati nk ngaku . Malu malu shy ape lg ? Haha . Kalau bace jgn la syahdu lak . Aku jauh dr kau nk lap2 air mata kau tu ;) Pape pon , aku happy tgk kau happy skrg . Kau kwn aku ever after . No matter what kan ?? 

SAYANG KAU KETAT KETAT <3

6 comments:

seyra . said...

Aku hope ni aku lah =='

Aisyah Ameer said...

Haha . u're one of it . Tp story ats ni ? Hahah .

sazlin said...

aku pun harap aku . lalala

Aisyah Ameer said...

Haha . Korg sentiasa dalam hati .

nurul nadwa said...

oi mak cik! kalau aku nak perasan yg kau cite ni pasal aku ley?? ahaha..

Aisyah Ameer said...

Haha . Boleh sj :)