Tuesday, January 17, 2012

Basi yg INDAH :D

Huii ! Brulat sungguh dh aku rse ini goBLOG . Manyakk sorry r . Bz la nk update2 ni . Byk bnde lg aku nk buat . Hahah . Okeyy , kau nmpk tajuk ats tu ? Aku pon tk tau ape krelevanan tjuk tu , tp aku nk buat tajuk tu jugak . HEHEHEHEH ! Okeyy . Meh sini aku cite sikit ..

1 pg yg indah , mmg indah pon sbb dpt tido lame :] Ttibe NYAN-CAT aku bbunyik (tu ringtone phone . Hikhik) Spelah pg2 kacau puteri tgh beradu ni woihh ??!! Ni hangenn ni ==' Bukak selimut , trus tinjau jam kt Astro tu , perghh ! Pg la sgt , 10 sumting letttewww . Tkpe , biarkn , sj j tau . Haha . Then , sambung balik tido , tu diaaaaaa , phone aku melalak lg ! Haha . Mmg silap r call time aku tgh syok tido . Aku mmg tkkn angkat . Woihh ! Bkn sombong , malu laaa , suare i pg2 sgt basi tau ! Basi gaye Ramli Sarip gituhh :0 Haha . Jahatmye aku . Gile kejam tk angkat call org . Sorry wehh ^^ Then , beep beep ! Tu diaa , 1 txt msuk . Aku dgn tgn kemain meraba crik phone smbil mata ttup  kau byg sndiri mcm mne aku time tu . ( Malu ehh ;0 ) 

' agkt cll tu ! '

Haha , mcmtu la txt tu bbunyik . Marah betul ye . Hhehe . Okeyy , setelah 6 kali misscall . Aku pg r dapur cuci muka gosok gigi sat , minum air kasi suare payau jd merdu buluh perindu gitu , aku capai laa phone aku . Ye , niat di hati nk call org tu balik . BERSALAH kau tau kt hati ni . Tk tau nk ckp lagu mne dh . Then , aku call la die ..

' tuuttuuttuuttuuuttuuttuut ... '

Oh no , die letak balik call tu . Marah aku ke ? Alahaii , hati dh bdetakdentum .. 5saat lpstu , phone aku melalak mntak diangkat , okeyy ! Org tu call balik , aku angkat laaa phone tu dgn niat nk mmbebel ckp sorry bagai , tp , tk sempat mulut comel aku ni nk cotcet , die dh ckp dulu , ape tah , aku pon tk igt , tkejut sgt . Haha . Then , die kate ..

' Sorry kalau ade salah .. Dgr ni .. '

Okeyy fine , aku syp , aku letak phone kt telinga senyap2 .. Kau tau ape aku dgr ?? Aku dgr org main piano . Live play wehh . Die main sendiri .. lagu ni ... (Sila klik .)

My Memory


Korg tau kan , tu lagu Winter Sonata yg gile sweet tu ? Okeyy , admit , aku meleleh . Ngn basi2 tu gak aku leleh . Ape aku kire , bukan die nmpk pon :DD Hahaha . Gile r . Thanks kwn , aku suka gilee kot . Aku dgr r . Buat loudspeaker lg . Theheheh , bajedd bcinta j . Nsib kau bukan balak aku wehh , kalau tk aku dh ckp I LOVE YOU BABY dh . Perghh ! Trigin pulak . Haha . Tkpe , one day hari tu akn dtg kan ? Sabar la Ameera Aisyah :) Mmg aku hayati gile la lagu tu . Sedap wehh .. Mmg kalau korg nk tau , aku mmg minat sgt r muzik2 dr piano ni . Tk caye bukak phone aku , melambak r instrumental lg2 dr YIRUMA . Tu mmg fvrt pinanist aku wehh . Lg2 lagu Kiss in The Rain n River Flows You <3 Okeyy . Hbis j lagu tu , kwn aku tu tk smpt ckp pape , aku tros ckp , PERFECT !  Haha . Die gelakkn aku ? Ciss ! Mmg r perfect even ade dgr die slh tkn key time uh . Tp tkpe  dont break the mood . Weeeee ! Tk ke pg yg basi tu ? Haha . Thanks kwn . Aku suka gile . Pasni kau boleh praktis Kiss in The Rain pulak ek ? Hehe . Toceh3 .
Sila klik bwh tu  ^^

My Memory Piano Instrumental :)

2 comments:

NaJib the Avenger™ said...

apsal ade name blog aku plak tu.haha

Aisyah Ameer said...

aku promote blog kau :D