Wednesday, September 5, 2012

Warga UiTM Kuantan; Kuantan Kota Metropolitan lagi Bandar Lestari

Assalamualaikum selamat petang selamat segalanya :)

Wahh dh lama betul rasanya tk update blog. Mmg agak dh lama pon. Dh bsawang tahap ape pon aku tk tau. Trnyata, kini sy yg dulu telah byk berubah *fizikal sahaja* take note pls, sy dh kurus *puihhhh*

From the last entry that i wrote, tajuk dia ttg kesyukuran yg teramat slps dpt pggilan interview asasi TESL n now...
Alhamdulilah :) Sy dpt course tu. Dan sekarang scra officialnye sy pelajar Asasi TESL UiTM Kuantan. Syukur kpd Allah ats rezekiNya..

Okey now we proceed to to to to..
Yeeeee seperti yg dinyatakan pd tajuk ..


Warga UiTM Kuantan; Kuantan Kota Metropolitan lagi Bandar Lestari


Ye ye, itulah tujuan sy mengepost ke dalam belog yg sgt dirindui ni. *sesungguhnya jari jemari runcing ini tsgt rindu utk menaip* Tp sy benar mmaksudkannya, sy benar2 merindui segalanyaaaa!!! Ah sudah ckup sudah. Eh eh kt sini sy smakin bahagia tau. Makanan, MAHAL2 BELAKO! Tp tp tp bukan tu yg sy nk cerita, sy nk cerita ttg keluarga baru sy kt UiTM Kuantan yg permai ni.. Mula mula, roommate sy :D

Ye beliau laa NUR SYAZLEEN a.k.a. KAK LELENG :p
p/s ILOVEYOURBRACES *but iloveyou more*
Mula2 nk tau roommate ni, sy dlm bas dr Jengka Kota Teknologi otw ke Kuantan Bandar Lestari! Wooo, dpt2 j list, mmg berebut mcm org gileee! Almaklumlaa, excited gile nk dpt roommate. Takut jugak kalau dia ni jenis yg demand lebih ank sultan, mati gak aku nk melayannya. Dh tau tu, tgk pulak bilik tingkat berapa *wow sy dpt second floor* Bagus betul! Dh r aku jnis yg mls nk bilik2 tggi ni. Tp tu lah nsibnye, skali katil pulak dpt tingkat ats. Frust jugaklah, tp lama2 tu okey j. Mkin kurus rsenye LOL

Eh roommate sy ni bdk baik. Dia solo lg, kalau nk boleh hubungi sy. Bdk Klate ni mmpunyai kemahiran bckp mngalahkn superior m16 :D Weewit, tp without her, hidup aku mgkin jugak miserable <3 So love u sis. Next sem kita sebilik lg eh. rse mcm tk boleh pulak tidur pulak tk dgr kau bebel ...

"Amoy! Tido tu ttup lampu deh! "
"Amoy, SA SA SA!! "
"Amoy bangun Subuh! Nk qada' 12 tengahhari nnti ke?"
"Amoy bangun tido dgn Leen, takut bunyik guruh..." << *ni comel haha*

Haaaaa nmpk tk jam ICE dgn lego tu? My Leleng la yg bg utk birthday gift :) Thank sygs

And NOW! My classmates :D TESL Group B
[ Sebelum ni sy juga prnh jd mmber TESL Group C :) <credit for all of u dude> ] 

Usher, Adib, Genji, Chapeak
*tiada dlm fotofoto*
Azim, Kay Jaejong
LOL

(y) Dsbbkan perempuan rmai sgt, maka nk mnaip nama pon tk igt. Haha.  Ye ye, ni gmbr kt dpn masjid negeri .
Masa: Menunggu waktu berbuka
<3 <3

Dan itulah entry utk kali ini :) Maaf dh lama tk update, serasa tiada kudrat utk brblog sejak bgelar mahasiswi ni ecewwahh!!

*Mengira detik utk btarung jiwa dan raga sebelum final ini !! Doakan sy doakan kami! Ada masa sy conteng2 lg*

*eh kt sini mereka pggil sy PAILANG PALANG*

3 comments:

Iman Najjwa said...

I'm teslian too,but i'm in UiTM Melaka

cherrsea alex said...

akak... roomate boleh pilih sndiri x masa batch akak??

aisyah . said...

sem 1 tk boleh, dia yg uruskan. sem 2 boleh.. tp ade la requirement dia. sorry for late reply :) Hve fun. kampus kuantan seronok